Plummeting Argon

Go To Work On An Nevsa.

Minnesvärda minnen

Livet är inte kronologiskt
Är det inte konstigt hur minnen fungerar? Hur man placerar dom i olika fack och sätter dom i en ordning som egentligen är ologisk? Det kanske är konstigt förklarat men alla håller ju med om att vissa saker från barndomen känns som att de hände igår medan det som faktiskt hände igår känns som en evighet sen. 

Jag åkte runt och gjorde ärenden här i göteborg idag, jag åkte på en gata som jag inte allt för sällan passerar. Men just idag så såg jag den indiska restaurangen som ligger där och då slog det mig att jag faktiskt var där på en dejt bara för tre månader sen. Detta hade jag helt och hållet glömt bort. Det känns nästan skrämmande att en kväll som den, som kändes så otroligt levande när man befann sig i den, skulle vara ett minne som behövde återuppväckas tre månader senare. 

Vi var några kompisar som hade varit ute på en av tjejernas föräldrars lantställe en helg. Men på väg tillbaka in till stan så fick alla plötsligt något viktigt att göra på kvällen när vi kom hem. Någon skulle äta middag med sin moster, någon skulle ta hem sin pojkvän till föräldrarna för första gången och så vidare. Så det slutade med att det bara var jag och en kille som inte kommer härifrån som inte hade plan för kvällen. Så vi bestämde oss helt enkelt för att äta middag. 

Men eftersom att inget någonsin går som det ska i mitt liv - var allt i hela stan stängt av någon anledning. Efter mycket om och men hittade vi denna mysko restaurang på en bakgata. Den var verkligen verkligen suspekt... men i brist fick det duga. Så där satt vi och åt indisk mat och drack vin en hel kväll. Det var supermysig men uppenbarligen inte speciellt minnesvärt.